Vad är det här? / What is this?

English text follows below.

Är det någon som vet vad den här tingesten är?

Jag har fått den fina korgliknande skapelsen i present men frågade tyvärr inte vad det är. Nu funderar vi så det knakar. Kan det vara ett slags insektsbo? Kanske förvaring för något? Bara en prydnad? Jag antar att det är något sydfranskt, men vet egentligen inte.

Än så länge har ingen haft svar på frågan. Kanske någon läsare har sett den lustiga saken förut och vet vad det är. Berätta gärna, i så fall.

/Ingrid

English:

Does anyone know what this thing is?

I got the charming creation as a gift, but unfortunately did not ask what it is. Could it be some kind of an insect shelter? Maybe storage for something? Just a decorative item? I assume it comes from southern France, but don’t really know. 

So far, nobody has answered the question. Maybe some of you have seen it before and know what it is. If so, please let me know.

/Ingrid

 

 

Annons