Sen blomsterprakt – Late Flowers

 

English text follows below.

Det är varje år lika fantastiskt att njuta av det som fortfarande sent på hösten blommar här på Rivieran. Hemma i Skandinavien är allt sedan länge vissnat, det är kallt och snön har redan kommit på vissa håll. Årstidsväxlingar är trevligt men nog är det underbart att kunna uppleva senhösten i solsken och värme bland prunkande blommor. Nu i slutet av november finns det mycket att njuta av här i Sydfrankrike.

Här kommer ett litet urval av alla novembers blommor. Njut och förundras! /Ingrid

Like every year, it is wonderful to enjoy all that still late in the year blooms on Côte d’Azur. At home in Scandinavia it’s cold and snow has already fallen in some places. Seasonal changes are nice, but it is wonderful to be able to experience autumn in warm sunshine among beautiful flowers. Now in late November there is a lot to enjoy in the South of France.

This is a small selection of all the flowers of November. Enjoy and marvel! / Ingrid

Annons