Bloggen lever fortfarande….. /Our blogg is still alive…..

English text follows below after the Swedish version.

Hej alla nya och gamla blogg-läsare!

Har ni saknat inlägg och undrat om vi tröttnat? Nu har vi drivit vår blogg i hela 6 år. Det är verkligen kul för oss att dela med oss av våra upplevelser och betraktelser, och att få era kommentarer. Efter så här många år tryter dock ibland våra idéer. Vi kommer att fortsätta vår blogg men inte alltid skriva lika regelbundet och ofta som förr. Vi har också tagit bort lite av den fasta information som är ”färskvara”, tex sidorna med restaurang- och shoppingtips (men kommer förstås ibland att skriva inlägg om nya erfarenheter av såväl restauranger som butiker).

Vi tar gärna emot förslag på ämnen att skriva om och hoppas att ni alla fortsätter att följa vår blogg.

Varma hälsningar från Elisabeth & Ingrid

English version:

Hello new and old blog readers!

Have you looked for new posts and wondered if we are tired of our blog? We have run our blog for 6 years. It’s really fun for us to share our experiences and reflections, and to get your comments. However, after all these years we sometimes run out of ideas. We will continue our blog but will not always write as regularly and often as before. We have also removed some of the fixed information which needs to be kept updated, such as the restaurant and shopping pages (but of course, we will continue to now and then post new findings of restaurants and shops).

We look forward to receiving suggestions on topics to cover and hope that you will continue to follow our blog.

Warm regards from Elisabeth & Ingrid

Annons