Taverna Il Cippo – ny hemsida / new web page

20140413_153021_resizedEnglish version follows below.

sveriges-flaggaMed risk för att bli tjatig vill jag återigen skriva om en av våra favoritrestauranger, Taverna Il Cippo i Mortola Superiore. Vi har gjort många inlägg tidigare, läs några av dem här.

Nu har Taverna Il Cippo sedan en tid en egen hemsida, www.ilcippo.it. Där står allt (?) om restaurangen, var den ligger, vilken mat som serveras, dess långa historia, när den är öppen och hur du får kontakt för att boka bord.

Det här är ingen tjusig gourmet-restaurang som tävlar med stjärnkrogar. Det är en gemytlig familjedriven taverna där all mat tillagas med stor omsorg från de allra bästa råvaror. Genuin hemlagad ligurisk mat är ljuvlig och blir inte sämre av att avnjutas med utsikt över Medelhavet och Alperna.IMG_5529

Vi vill så gärna att fler ska få chans att njuta av Cinzias goda mat och härliga miljö. Att vi är lite tjatiga beror förstås också på att vi vill att restaurangen ska vara framgångsrik, så att vi själva kan fortsätta att äta där många gånger under lång tid framöver.

Hoppas att ni andra tycker lika bra om Il Cippo som vi gör. Ta er upp till Mortola Superiore för en härlig lunch eller middag. Sprid informationen vidare till alla livsnjutande vänner.

Hälsningar från IngridIMG_5532

English version:

storbritanniens-flaggaAt the risk of being repetitive, I once again write about one of our favorit restaurants, Taverna Il Cippo in Mortola Superiore. We have already made many previous posts, read some of them here.

For some time now, Taverna Il Cippo has its own website, www.ilcippo.it. It says everything (?) about the restaurant, where it’s located, what kind of food they serve, the long history, when it is open and how to get in contact to make a reservation.

This is not a fancy gourmet restaurant that competes with star-rewarded colleagues. It is a cozy family operated tavern where all the food is prepared with great care from the very best ingredients. Authentic homemade Ligurian food is fantastic, and even better when enjoyed with a view over the Mediterranean and the Alps.IMG_5543

We really wish that many people get the chance to enjoy Cinzia’s delicious food and lovely environment. That we keep writing again and again about Il Cippo is of course because we want the restaurant to prosper, so that we can continue to eat there ourselves often for a long period of time.

Hopefully, others appreciate Il Cippo as much as we do. Visit Mortola Superiore for a lovely lunch or dinner. Spread the information to your friends.

Greetings from Ingrid20150404_130546_resized

 

Annons