Restaurant Le Fellini, Roquebrune

English version follows below.

20150114_131759_resizedNyss åt jag en ganska påver lunch i alla hast. Den stillade hungern, javisst, och gav lite energitillskott inför eftermiddagens arbete. Men, jag kunde inte låta bli att drömma mig ner till långa, trevliga, delikata måltiderna nere vid Medelhavet.20150114_131745_resizedJust idag var det vällagad italiensk mat som jag längtade efter. Tänk den som finge sitta på Le Fellini vid strandpromenaden i Roquebrune!

Sist jag var där åt jag en underbar krispig Fritto misto med bläckfisk och squash. Min vän valde Moules frites och var lika nöjd som jag. 20150114_131751_resizedRestaurangen ligger lite undanskymd just där strandpromenaden viker av 90 grader ut mot Cap Martin. Det ser inte så märkvärdigt ut, men det blir snabbt fullt så var ute i god tid. Många lokalboende äter här och det är förstås ett gott tecken. 20150114_140544_resizedAdress: 7 Prom. du Cap-Martin, 06190 Roquebrune-Cap-Martin, Frankrike, telefon:+33 4 92 10 70 82

Läs mer om denna och andra härliga restauranger i Elisabeths aptitretande inlägg och på bloggens sida om Restauranger.

/Ingrid

English version:

Recently I ate a fairly simple lunch in quite a hurry. My hunger was stilled, yes, and it gave me gave some useful additional energy for the afternoon’s work. However, I could not help dreaming of the long, pleasant, delicious meals down by the Mediterranean.

This particular day I craved for well-cooked Italian food. Imagine having a lunch on Le Fellini on the boardwalk of Roquebrune!

Last time I was there, I ate a wonderful crispy Fritto Misto of calamari and squash. My friend chose the Moules Frites and was equally happy.

The restaurant is a bit tucked just where the boardwalk turns 90 degrees towards Cap Martin. It does not look fancy, but it quickly becomes crowded so it is advisable to be there in time. Many local residents eat here, and of course this is a good sign.

Address: 7 Prom. du Cap-Martin, 06190 Roquebrune-Cap-Martin, France
Phone: +33 4 92 10 70 82

Read more about this and other lovely restaurants in Elizabeth’s mouth-watering post and the blog page Restaurants.

Ingrid

Annons