Bonne Année 2014

IMG_5516Tack till er alla som följer vår blogg!!! Vi älskar ju alla vår Pärla, Menton, och alla underbara upplevelser som staden och omgivningarna ger oss. Tack också till alla er som uppmuntrar oss med kommentarer, det är ”grädde på moset”. Vi blir också så glada om ni har egna upplevelser ni vill dela med er av till oss! Vi har haft ett jätteroligt år tillsammans med er här på Carpe Menton och fortsätter under nya året med inlägg…lite då och då…när andan faller på!!! Hälsar Elisabeth

Thank you, all of you who follow our blog!!! We love our Perle, Menton, and the wonderful things to do and see in and around our town. Thank you for all encouraging comments, we do appreciate your support. Please, continue to share your own experiences with us, to make our blog Carpe Menton even more informative and useful! We have had a great year together with you and will keep going ths year with new postings, whenever inspiration comes upon us!! Regards, Ingrid

Annons