Äntligen har Taverna Il Cippo i Mortola öppnat igen! At last, Il Cippo has opened again!

IMG_5645Äntligen har Cinthia på Taverna Il Cippo i Mortola Superiore öppnat igen efter att Amina och Nello pensionerat sig! Vi är så lyckliga över att vårt lilla vattenhål högt uppe på berget ovanför Menton åter slagit upp sina portar!

Cinthia svarade idag när jag ringde och berättade att de åter öppnat så sent som i fredag, 13 december! Att promenera upp och ner till Mortola och frossa på alla delikatesser hör till livets höjdpunkter!

Ingrid har gjort ett trevligt inlägg tidigare som berättar mer ingående om Tavernan.

Nu i början kommer de att ha öppet för både lunch och middag, fredagar, lördagar och söndagar. Man ska ringa och beställa bord! Mest för att vara säker på att det är öppet. Cinthia talar både franska och italienska.

Telefonnumret är: 0039 0184 38 141 (0 före 184 ska slås även om man först slår riktnumret)

Vi ses där!! Hälsar Elisabeth

English:                                                                                                                                      At last, Taverna Il Cippo in Mortola Superiore has opened again! We are so happy that our little watering hole high up on the mountain above Menton has again opened its doors!Cinthia answered today when I called and told me that they had re-opened last Friday 13th oh December! To walk up and down the Mortola and revel in all the delicacies is one of life’s greatest pleasures!

Ingrid has written an earlier post in more detail about the tavern.

For now, they will be open for both lunch and dinner, Fridays, Saturdays and Sundays. You should call and reserve a table, mostly to be sure that it is open. Cinthia speaks both French and Italian.The phone number is: 0039 0184 38141 (0 before 184 has to be dialed even if one is dialing the country code).
See you there!
Greetings,
 Elisabeth
Annons