Vita pister och blåa böljor – White Slopes and Blue Waves

Det här är kontrasternas paradis! This is the paradise of contrasts!

20130108_111900 (2)

Vi tillbringade ett par dagar uppe i Isola2000 med våra gästande vänner Costas och Carmen. Perfekt skidföre, klarblå himmel, ljummen luft, vindstilla och inga som helst liftköer. Två helt ideala skiddagar. Utsikten från Sistron på 2600 m.ö.h. var hänförande över ett vidsträckt alplandskap och ända ner mot Medelhavet. Som pricken över i avslutade vi med att ta bilen hem till Menton och After-Ski med ostron nere vid strandpromenaden.

We spent a couple of days in Isola2000 together with our friends Costas and Carmen. Perfect ski conditions, clear blue sky, mild temperature, no wind and zero waiting time for the lifts. Two absolutely marvellous days for skiing. The view from Sistron on 2600 meter a.s.l. was breathtaking over the magnificent Alps and down to the Mediterranean. Icing on the cake was then to return to Menton and After Ski with oysters by the sea shore.

Läs mer om skidåkning vid Rivieran under fliken ”Skidåkning”.

Read more about skiing in Côte d’Azur on the page ”Skiing”.

Ingrid

20130109_180455 (2)

Annons