En solig sista december – A sunny last of December

Vad gör man en solig sista december i Menton medan hummern svalnar i sitt spad och champagnen ligger på kylning? Man tar en rejäl promenad förstås! Vi tog med våra vänner Lisabel & Nisse för att visa alla överdådiga juldekorationer längs strandpromenaden och gick sedan uppför berget till Roquebrune Village.

How can you spend a sunny last of December in Menton when your lobster is cooked and your champagne is being cooled? You can take a long walk, of course! We brought our friends Lisabel & Nisse to look at all the generous christmas decorations along the board walk and then walked up the hill to Roquebrune Village.

20121231_112124 (2)

Som tur var hade vår favoritrestaurang Casarella i gamla Roquebrune öppet så att vi kunde njuta av en lång god lunch. Monsieur lagar gudomliga sicilianska och korsikanska specialiteter och Madame bjuder på service och varm omtanke i sin charmiga matsal. Härligt!

Luckily our favourite restaurant Casarella in old Roquebrune was open for us to enjoy a long delicious lunch. Monsieur is cooking wonderful Sicilian and Corsican specialities while Madame offers generous service and well being in her charming dining room. Fantastic!

20121231_145602 (2) - Kopia20121231_134420 (2) - Kopia

Nu väntar en trevlig nyårsafton i Frankrikes Pärla. A delightful New Years Eve is now ready for us in the Pearl of France.

Ingrid

Annons