5 december 2012, snökaos i Stockholm, strålande sol i Menton – blizzard in Stockholm, sunshine in Menton

IMG_2261

Jag kan inte låta bli att locka med sköna bilder från ett underbart Menton idag. Vad som är härligt här under vintern är att även om det regnar eller är molnigt och kallt så kan nästa dag vara varm och med strålande sol. Idag var en sådan dag.

Let me tempt you with pictures from lovely sunny Menton. Winter in this place means perhaps occasional rainy or cold and stormy days, but they are soon followed by sunshine and warm weather – like today.

IMG_2257

Mitt på dagen var det mellan 15 och 20 grader. Precis passande för att äta lunch ute på strandpromenaden..Till tröst ska jag dock säga att det blir kallt så fort solen går ner och snötäcket ligger inom synhåll.

Between 15 and 20 degrees Celsius means good opportunities for a lunch by the sea. But yes, as soon as the sun sets it becomes chilly and the snow covered mountains are not far away.

IMG_2245

Dags att ta sig till Limone för uppfriskande skidåkning!

Time to leave for Limone and some refreshing skiing!

Elisabeth

Annons