Bästa starten – the Best Start

Tänk, varje gång jag kommer ner till Menton igen efter ganska lång bortavaro längtar jag efter ungefär samma sak: En promenad längs Boulevard de Garavan bort till Italienska gränsen, kaffe på Bar la Grotta (bäst i trakten kombinerat med vidunderlig utsikt), inköp av buffelmozarella och färska grönsaker vid Eurodrink (till en smaskig fräsch bruschetta vid hemkomsten) och sedan vandring hem igen längs strandpromenaden. Den optimala starten på ett besök i Pärlan!

Back in Menton again I usually long for the same thing, every time: A walk along Boulevard de Garavan to the Italian boarder, coffee at Bar la Grotta (the best brew and the best view), purchase of buffalo mozarella and vegetables by Eurodrink (to make a delicious bruschetta for supper) and then a walk back along the boardwalk. This is simlpy the optimal start of my stay in the Pearl of France.

20121030_150421 (2) - Kopia

Den här gången gladde jag mig åt årets olivskörd – hela 6 st blanka fina oliver på vårt lilla träd. Inte mycket att göra olja av men med tid och mycket tålamod kanske trädet tar sig riktigt bra i sin kruka.

This time I was happy to discover as many as 6 shining olives on our little olive tree. Certainly not a harvest for olive oil production, but I hope that with time and much patience our tree may become strong and big in it’s pot.

20121030_105911 (2) - Kopia

Hälsningar från Ingrid i Menton igen – Ingrid back in Menton again

Annons