Eureka?

Att göra om köket är inte helt enkelt…även om man inte själv lyfter ”ett handtag”. Lägenheten är full av damm in i minsta vrå och hantverkarna hackar och knackar överallt!

Men det finns mycket positivt också! Hantverkarna är snabba och jätteduktiga och jag har en bra anledning att äta lunch på restaurang! Därav mitt utrop ”Eureka”….med frågetecken…för kanske har jag hittat en riktig liten restaurang-pärla, ligger på en tvärgata till gågatan, samma gata som marmeladaffären: Rue du Vieux Collège. Restaurangen heter La table d´Oc. Meny för 18 euros…det är sig inget konstigt, men här var det väldigt prisvärt!

Förrätt Paté med gåslever, att fylla tallriken efter behov! Jag tog sedan färsk grillad fisk, dessert, som jag inte är så intresserad av gick att byta mot ost, trots att det inte fanns på menyn. Allt fräscht och gott. Mycket folk som äter på olika ställen på den lilla gatan så det är fullt med liv! Prova! Dom kommer att ha stängt kring Allhelgona, annars året-runt-öppet! Det här blir jag riktigt glad över! Här ett par bilder! Bettan…eller Elisabeth…vilket som!

Annons